Tilbake
Stian Andersen
Stian Andersen
Skriv ut

Ine Hoem

Ine Hoem er en av Norges mest solide vokalister og hennes særegne, sofistikerte sound henter elementer fra både moderne elektronisk popmusikk og jazzuniverset. 

Ine Hoem vil spille sanger fra sine to plater Angerville og Moonbird. Produksjonen er et "one woman band" der Ine Hoem spiller på synth, flygel og loop for å bygge opp sangene til en visuell og auditiv opplevelse i samarbeid med lyd- designer.

Målet er både å vise mulighetene rundt det å være soloartist, å bygge et stort lydbilde med kun én musiker, og å snakke med elevene om låtskriving og tekstskriving, i tillegg til å gi elevene en helhetlig konsertopplevelse der musikken alltid står i fokus.

"Angerville" og "Moonbird" berører spørsmål rundt identitet, hvem man er, og hvem man vil være i en verden som stadig krever mer av enkeltmennesket. Ine er datter av den norske forfatteren Edvard Hoem og startet tidlig med å skrive musikk. "Det å vokse opp med en far som er kunstner, har hatt stor betydning for meg. Jeg har sett han jobbe gjennom oppturer og nedturer, alltid kompromissløs med tydelige visjoner. Jeg tror jeg har arvet mye fra han i måten å jobbe på. Jeg har spilt piano, danset , spilt skuespill og ble dratt mye rundt i verden de første fem leveårene mine." 


Om utøvarar og produsentar

  • Arrangert av: Møre og Romsdal fylkeskommune

Om kunstnar / utøvar / gruppe